All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.

Friday, 30 December 2011

Gold AG me video klipin e ri "Toka ime"


Edhe pse kjo këngë është publikuar shumë më herët në albumin e fundit të tij "The GoldFather" Gold Ag sot ka publikuar klipin e ri të njeres prej këngëve të tij "Toka Ime" (kliko per video).

Xhirimet e këtij klipi Gold Ag i ka bërë në Luginë të Preshevës ku është edhe klipi i 2-të pas atij "Ku mbet Presheva" që e xhiron në vendlindjen e tij.

Ai i ka kërkuar falje gjith adhuruesve të tij për vonesën e këtij klipi që nuk ka dalur me kohë, por tani shpreson që do ju pëlqej gjith atyre që e shikojnë ate.


Gold, na thuaj për vizitorët e presheva.com dhe adhuruesit e shumtë këtu në Luginë e kudo, sa kan zgjatur xhirimet e këtij klipi,dhe kush është marrur me xhirimet dhe montazhën e klipit ?

Xhirimet kanë zgjatur dy ditë, pra një ditë është dashur që t'xhirohet në qytet, kemi dalë në 5 të mëngjesit për arsye që me mbaru sa më shpejt deri në momentin që nuk ka njerëz rrugës.Ndërsa edhe pjesa tjetër me uniformë ka ndodh në një ditë tjetër.Klipi është xhiruar nga Edoni Color ndërsa finalizuar nga Mirtoni Records. Eshtë zgjat mjaft por kërkoj falje përshkak se koha i kishte fajët e veta.

Çka presim pas këtij klipi nga ju Arian?
Pas këtij klipi besoj që do të dalin klipe tjera njëra pas tjetrës, e sa për këngë dihet. /Krenar Halimi, presheva.com/
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:

Even though this song was published much earlier in his latest album "The GoldFather" Gold AG today published a new clip of one of his songs "My Land".Filming of the clip Gold Ag has done in the Presevo Valley, where is the clip of the 2-post "Whatever happened Presevo" that runs in his hometown.

He apologized to all his fans for the delay in this clip that no time has come, but now hopes that you will like all those who see it.

Gold, Tell us about presheva.com visitors and many fans here in the Valley and elsewhere, as have extended filming of this clip, and who is dealing with filming and montazhën the clip?
Filming lasted two days, the day had to t'xhirohet in town, we come to 5 am for reasons that quickly finished until there is the rest rrugës.Ndërsa people in uniform is going to a day is shot by Edoni tjetër.Klipi Color and finalized by Mirtoni Records. It takes quite but I apologize because that time had its faults.

What we expect from you after this clip Arian?
After this clip I believe that other clips will appear one after another, how to know tracks. / Proud Halimi, presheva.com / ]]

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online