All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.

Sunday, 24 February 2013

Ish i dashuri i Argjentines martohet ne korrik

Nuk kaloi shumë kohë dhe djaloshi që dikur ishte i fejuari i këngëtares Argjentina Ramosaj e ka harruar këtë të fundit dhe ka gjetur një tjetër vajzë, e cila është nga Prizreni.

Është fjala për Valon Hotin dhe “Kosova Sot” mëson se ai është shumë i lumtur me lidhjen e re, madje në muajin e nxehtë të verës që vjen do të martohet, konkretisht më 25 korrik 2013.

Valoni e ka gjetur shpirtin binjak, ndërsa deri tani, të paktën siç pohon, Argjentina ende nuk e ka dikë në krahë. /Maksim Gjokaj/

Burimi Kosova Sot
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:
Former Argentine boyfriend wed in July

It was not long and the boy was once Argentina Ramosaj singer husband has forgotten the past and found another girl, who is from Prizren. It comes to Valon Hotin and "Kosova Sot" learns that he is very happy with the new link, even in the hot summer comes to marry, namely on 25 July 2013.Valon has found her soul mate, and so far, at least as it claims, Argentina has not someone in the wings. / Maksim Gjokaj /

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online