All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.

Sunday, 16 June 2013

Anaidi dhe Joana sfidojne njeri-tjetrin me partnere te rinj

Anaidi dhe Joana me partnere te rinj
Anaidi e Joana kapen me dy partnere te rinj

Pasi kane dale nga nje lidhje dhe nga nje “reality show” si “Big Brother”, ku kane perjetuar nje izolim te shfaqur ne ekran, Anaidi dhe Joana vazhdojne te jene ne qender te vemendjes se publikut. Ata krijuan nje intimitet brenda shtepise, aq sa te gjithe ishin kureshtare te shihnin se si do te vazhdonte jashte kjo histori, por qe nuk u desh shume kohe per ta zbuluar sepse Anaidi, pasi u shpall fitues te shtunen e spektaklit, te dielen ne programin “Fan’s Club” doli me deklaraten se ishte “single”, duke renditur arsyet pse nuk do vazhdonte me Joanen. Ky pohim i tij publik ne fakt krijoi shume reagime, per faktin se do te kishte tingelluar disi me e zbutur deklarata e Anaidit, nese kete vendim do ia pohonte asaj personalisht ne fillim. Gjithsesi, pas perballjes ne “Post Big Brother”, ku te dy ia kane thene ne sy njeri-tjetrit gjithcka, tashme vazhdon jeten secili per qejf te vet. Dihet qe pas cdo mbylljeje te edicioneve te “Big Brother”, personazhet me te perfolur te kesaj loje jane ne qender te vemendjes, duke u fotografuar nga paparacet kudo ku ata shkojne. I kemi pare shume aktive ne vendet e argetimit jo vetem banoret e tjere te “BB6”, por edhe Anaidin dhe Joanen ne aktivitete te ndryshme artistike, apo ne club-et e njohura te Tiranes, por ne shoqerine e miqve te tyre.


Joana feston 27-vjetorin ne shoqerine e nje mashkulli te ri

Edhe ajo vete nuk e fshehu qe per te ishte deri diku shokuese deklarata e Anaidit per mbylljen e historise se tyre me kaq, nderkohe qe ndoshta kishte pritur te jetonte nje lidhje te bukur jashte shtepise. E megjithate, ne jete gjithcka mund te ndodhe dhe ndaj Joana ka menduar qe kete moment delikat ta kaloje ne shoqerine e miqve te saj, nderkohe qe kete jave ka pasur dhe ditelindjen, ka mbushur 27 vjece. Paparaci yne e ka fotografuar Joanen ndersa festonte e qeshur si gjithmone mes shume miqve, dhe ne menyre te vecante me djalin simpatik brun, sic e shihni ne foto. Ajo ka pozuar pa problem ne krah te partnerit te ri, duke iu gezuar dites se saj speciale. Edhe pse jeta e Joanes ka qene mes Greqise dhe Shqiperise, aktualisht ajo jeton vetem ne Tirane, pasi e gjithe familja e saj jeton ne Greqi. Jo vetem tani pas fames qe mori nga “BB”, por edhe me pare Joana ka qene nje frekuentuese e jetes se nates, pasi e ka pohuar edhe vete se i pelqen t’i gezoje ditet e saj te mbushura me shoqeri dhe argetim. Jeten ajo e sheh si nje feste te bukur, qe mundohet ta shijoje ne maksimum dhe ndaj pa dyshim qe do ta shohim te angazhuar dhe aktive ne aktivitetet qe organizohen ne Tirane. Nderkohe qe ne lidhje me jeten e saj, pavaresisht ofertave qe mund te kete marre pas lojes, ajo e ka pohuar se qellimi i saj kryesor nuk ndryshoi as me hyrjen ne “BB”, qe eshte hapja e nje farmacie, dege per te cilen ka ndjekur studimet.

Anaidi, revansh argetimesh tashme si fitues

Anaidi nga ana e tij natyrisht qe e ka listen me te gjate, me ftesat qe i behen si triumfuesi i “Big Brother 6”. Jeta e tij duket me aktive se kurre tashme qe eshte ne qender te vemendjes se publikut, pasi ishte i vetmi banor i “BB6” qe doli i fituar nga kjo loje. Keshtu ka rene ne sy prania e tij ne partin e organizuar pas finales se “Top Fest 10”, ku ka qene ne shoqerine e Daniela Kokes, vajzes bionde qe e kemi pare te shfaqet si corientuesja e lojtareve te programit “Tjetri” ne “Top Channel”. Ata kane vazhduar argetimin se bashku gjate mbremjes, ku ka mundur t’i fotografoje dhe paparaci yne. Nderkohe qe te tjera foto i jane bere Anaidit nga fotografi yne ne karaoke, ku kane qene shume miq te tij gazetare dhe kengetare, mes te cileve edhe Stresi.

Read more at: Panorama Plus
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:
Joana Anaidi caught with two new partners

Having come from a link and a "reality show" like "Big Brother", where they experienced isolation displayed on the screen, and Joanna Anaidi remain in the public spotlight. They created a privacy within the home, as everyone was curious to see how it would go off this story, but that does not take long to find out because Anaidi after being declared the winner of Saturday's show, the Sunday program "Fan's Club" came out with the statement that it was "single", listing the reasons why they would not continue with Joanën. This statement actually created his very public reaction to the fact that it would have sounded somewhat domesticated Anaidit statement, if this decision stated that he will personally at first. However, after encountering the "Post Big Brother", where the two of them have told each other everything look now lives continues its fun for everyone. It is known that after each closing editions of "Big Brother", the most controversial of the game are in the spotlight, being photographed by paparazzi wherever they go. I have seen very active in places of entertainment not only other residents of "BB6", but Joanën Anaidin and various artistic activities, or club-sites known to Tirana, but in the company of their friends.

Joanna celebrates 27th anniversary in the company of a young man

Even she herself did not hide that was somewhat shocking statement Anaidit to close their history that, while perhaps have expected to live a beautiful outdoor connection. Yet, in life anything can happen and to Joanna thought that this delicate moment to pass on her society friends, while this week has been and birthday, has reached 27 years. Our paparazzi photographed Joanën while smiling as always celebrated among many friends, and in particular the charming boy brunet, as you see in the picture. She has no problem posing next to the new partner, and he enjoyed her special day. Although life has been Joanës between Greece and Albania, she currently lives in Tirana, after all her family lives in Greece. Not only now that got fame from "BB", but before Joanna was a busy night life, having himself declared that likes to enjoy her days filled with friends and fun. She sees life as a beautiful holiday, which tries to enjoy to the maximum and will undoubtedly see and actively engaged in activities that are organized in Tirana. While about her life, despite offers that can be taken after the game, it said that its main purpose is not changed even with the entry in the "BB", which is the opening of a pharmacy, which has branches in studies.

Anaidi, already the winner revenge Entertainment

Anaidi turn naturally has the longest list, with invitations being made as the victor of "Big Brother 6". His life seems more active than ever now that it is in the public spotlight, as it was the only resident "BB6" that came from winning this game. This has fallen out of his presence at the party organized after the final of "Top Fest 10", which has been in the company of Daniela Head, blonde girl who appears to have seen the program misleading players "Next" in the "Top Channel ". They have been together during the evening entertainment, which could photograph and our paparazzi. While other photo Anaidit are made by our karaoke files, which have been his friends journalists and singers, among them the stress. ]]

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online