All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.
Showing posts with label Driton-Tooni. Show all posts
Showing posts with label Driton-Tooni. Show all posts

Monday, 16 June 2014

‘Moj zeshkane’ nga Tooni, një super këngë (Video)

Një tjetër këngë dhe video shumë të bukur me një ritëm plot ngjyra dhe veror ka sjellë këngëtari Tooni, apo sic quhet në të vërtetë Dritoni.

Kënga mban titullin ‘Moj zeshkane’ dhe ka për muzikë dhe tekst emrin e madh të Ilir Beranit, ndërsa orkestrimin e ka realizuar Miti.

Tooni i cili jeton dhe punon në Zvicër, por vendlindja e tij është Drenica ka dashur të vijë më këtë projekt duke ia përshtatur shumë mirë verës, por ai po mendon për plane të reja i cili do ti sjellë në kohën e duhur dhe duke ndjekur hapa të sigurt në muzikën shqiptare.

Klipi i këngës edhe në kanalin Youtube është duke u pritur shumë mirë dhe ka arritur mjaft shikime./Maksim Gjokaj/

- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:
'Baby brunette' by Tooni, a super song

Another song and video more beautiful with a colorful swing and summer has brought Tooni singer, or as Bodybuilding is actually called. Holds the title song 'Baby brunette' and has for music and text great name Ilir Berane, while orchestrating realized Myth.

Tooni who lives and works in Switzerland, but his birthplace is Drenica wanted to come on this project very well adapting summer, but he is thinking of new plans which will bring in the right time and following the steps safe in Albanian music. Clip of the song in Youtube channel is being received very well and achieved enough have views. / Maxim Gjokaj /

Thursday, 9 January 2014

Tooni, ylli i ri i muzikës shqiptare (Video)

Simpatik dhe i talentuar, me një zë shumë të vecantë. Ky është personazhi ynë me emrin Driton e që të gjithë e njohin si këngëtari Tooni e që këngës ia ka nisur që kur ishte i vogël, e deri tani ai ka realizuar dy videoklipe shumë të bukura që po priten shumë mirë ku ka bashkëpunuar me kompozitorin Burim Krasniqi dhe produksionin ‘M Production’ .

Artisti i ri ka nisur me hapa të sigurt rrugën e muzikës dhe për ne ka thënë se cili është plani i tij më i ri: ‘Bashkëpunëtorët e mi deri më tani janë Burim Krasniqi dhe Mirton Xhekaj, ndërsa tani kam një projekt të ri në duar që do ta realizoj të plotë gjatë verës që po vjen, jam në bashkëpunim për një këngë të bukur me kompozitorin Ilir Berani, e ndërsa videon do ta realizoj me produksionin ‘Max Production’”.

Tooni jeton në Zvicër ka vite, por ka lindur në Drenicë dhe tashmë duke u rritur dhe jetuar gjithmonë me muzikën ai pothuajse e ka profesion dhe sic ai tregon për të muzika gjithmonë ka qenë dicka e vecantë dhe nuk mund të jetojë pa të.

Këngëtari bukurosh synon falë zërin të tij të arrijë shumë lart e pse jo shumë shpejt do ta shohim si një artist ‘Big’, ndërsa kur ne e ngacmojmë duke iu referuar titullit të këngës së tij se cila është mikja e tij, ai ka këtë përgjigje: ‘Për momentin nuk kam asnjë lidhje serioze, por ftesat nuk më mungojnë dhe herë pas herë kam kontakte me mikesha të mira’.

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online