All articles are translated into english via Google. For english version of the article click on "Read More" link... Please note, "Thashetheme" is albanian word for gossip.
Showing posts with label Eurosong. Show all posts
Showing posts with label Eurosong. Show all posts

Wednesday, 22 May 2013

BBC e lavderon kengen rok te Shqiperise

Sipas një shkrimi që është botuar në BBC dhe që është një analizë e festivalit evropian të këngës që sapo përfundoi, thuhet mes tjerash se Greqia shkoi me këngën e tyre, në të cilën flitej se alkooli është ‘pa para’ dhe njerëzit që e votuan atë ndoshta ishin të dehur.

Por, për Shqipërinë dhe këngën ‘Identitet’ flitet se ishte e vetmja këngë e hairit e rrymës rok në Eurovizion, ndërsa këngët të cilat u kualifikuan nuk kishin ndonjë domethënie, apo për të qenë të pranueshme në veshin e evropianëve. M. GJ.

 Burimi Kosova Sot
- - - - - - - - - - - - - - - -
[[ translation by google:
BBC rock song praises Albania

Gossip definition

Gossip is idle talk or rumor about the personal or private affairs of others. It is one of the oldest and most common means of sharing facts, views and slander. This term is used pejoratively by its reputation for the introduction of errors and variations into the information transmitted, and it also describes idle chat, a rumor of personal, or trivial nature.

The term is sometimes used to specifically refer to the spreading of dirt and misinformation, as (for example) through excited discussion of scandals. Some newspapers carry "gossip columns" which detail the social and personal lives of celebrities or of élite members of certain communities.

TV&Showbiz | Mail Online